KARUSELL.NU 

ILLUSTRERAT MED KÄRLEK - MAJA GULLSTRAND 

Sortiment 2018 

Korten passar både hos blomsterhandel, presentaffär och livsstilbutiker. 

Man kombinerar själv vilka motiv som passar för sin verksamhet. 

Vi uppdaterar med nyheter varje säsong och som återförsäljare kan man också påverka vilka motiv man vill ska finnas med i sortimentet. Saknar man ett kort tex till namngivning eller begravning kanske så kan man maila oss och berätta om efterfrågan. 

Visst är det toppen bra! 

Det finns ingen lägsta gräns för hur mycket man vill beställa för. 

Dock är vi noggranna med att butiker vägg i vägg inte har samma kortmotiv, vi ser till att det är unikt att ha korten på den plats man säljer dem :) 

Oftast bara några få återförsäljare per stad, vi är små på marknaden.


Det viktigaste för oss är att när Du får ett kort från KARUSELL.NU i din hand; 

då ska du känna att det ligger mycket kärlek bakom produkten. 

Korten är tryckta på ett svanen-licenserat företag här i Skåne där vi håller till. 

Motiven är så nära original målningarna man kan komma och i högsta kvalité i både tryck och material.

Korten är prisvärda och vi håller låga priser i jämförelse med många av de andra kortföretagen.

Vill du veta mer om priser, se bilderna lite tydligare eller något annat; kontakta oss så skickar vi info om allt du kan behöva veta.

Inbjudningskort till barnkalas!

Under senaste året har Maja haft ett unikt samarbete med företaget Wikholm form då hon illustrerat och målat mönster åt dem.

2017 syntes hennes mönster på krukor, plädar och andra produkter i deras sortiment. Denna typ av uppdrag gör Maja väldigt gärna. Skicka ett mail med Er idé.. Fasta priser för unika bilder osv finns att få. 

Vi har ibland kunnat erbjuda displayer i olika varianter till korten.  Vissa mer anpassade för floristbutiker och andra bättre till barnbutikerna.  Kontakta oss för att se vilka som finns på lager samt priser...
Ibland har vi specialtillverkat så det passar perfekt för tex en väldigt smal plats eller i en speciell önskad stil. Någon har vi gjort vägghängd och andra har varit som en glasdisplay. Allt för att skräddarsy och hitta rätt lösning för varje återförsäljare.

karusell, maja gullstrand, Piccolo friends, karusell.nu, illustratör, illustrator, jazzsinger, jazzsångerska, tecknat, kaniner, rabbit, gratulationskort, kort, papper, karusell, barnpresent, dopgåva, barnsmycken, smycken, artist, konstnär, sångerska,