KARUSELL.NU

ILLUSTRERAT MED KÄRLEK - MAJA GULLSTRAND 

Sortiment 2017 KARUSELL.NU

Framöver kommer inte kollektionen och alla de senaste motiven att visas här på hemsidan.  

Endast återförsäljare kommer att få katalogen till butik med bilder på korten. Alla kunder får uppleva dem "lajv" på plats i butikerna istället för här på nätet.  Dels för att det ska vara unikt och exklusivt att ha KARUSELL.NU i sitt sortiment och för att behålla spänningen med att välja just oss. 

Vi har märkt att våra återförsäljarna ofta är just dem som handplockar med kärlek och det ska löna sig. 

Vi vill att det ska kännas speciellt att ha korten. (Är Du återförsäljare och vill ha en katalog? Maila info@karusell.nu) 

                                             
Nyheter kan Ni få smakprov på här på hemsidan... 

Här nedan ser Ni en glimt av vilka kort vi har i sortimentet 2017. 

Korten passar både hos blomsterhandel, presentaffär och livsstilbutiker. Man kombinerar själv vilka motiv som passar för sin verksamhet. Vi uppdaterar med nyheter varje säsong och som återförsäljare kan man också påverka vilka motiv man vill ska finnas med i sortimentet. Visst är det toppen bra?! Det finns ingen lägsta gräns för hur mycket man vill beställa för. Man köper så som det passar ens företag. 

Butiker vägg i vägg kommer ej att ha samma kort utan vi ser till att det är unikt att ha korten på den plats man säljer dem :)

Under senaste året har Maja haft ett unikt samarbete med företaget Wikholm form då hon illustrerat och målat mönster åt dem.

2017 syns hennes mönster på krukor, plädar och andra produkter i deras sortiment. Denna typ av uppdrag gör Maja väldigt gärna. Skicka ett mail med Er idé.. Fasta priser för unika bilder osv finns att få. 

Inbjudningskort till barnkalas!

Nu har vi fina trädisplayer i olika varianter till korten.  Vissa mer anpassade för floristbutiker och andra bättre till barnbutikerna.  Kontakta oss för att se vilka som finns på lager samt priser...

Barnsmycken i äkta silver!

Maja har designat smycken, hennes kaniner finns nu i små charmiga smycken i äkta silver;
En kanin som håller ett hjärta och den andra kaninens ansikte är i en blomma, med hjärta på kinden och peacemärke i blombladet. En ballerinakanin - rosa och vit, två piratkaniner - en blå och en röd. Så underbart fint arbete med alla små stenar och den handmålade emaljen.                                          
Äkta sterling silver, smycke inklusive halskedja och en fin ask 395 SEK i butik. 
Kan beställas via info@karusell.nu

Smyckeask ingår till varje smycke. (Illustration på asken av Maja Gullstrand) Är Ni privatperson som vill köpa ett enstaka smycke eller kort går det bra att maila info@karusell.nu med sin förfrågan. 

karusell, maja gullstrand, Piccolo friends, karusell.nu, illustratör, illustrator, jazzsinger, jazzsångerska, tecknat, kaniner, rabbit, gratulationskort, kort, papper, karusell, barnpresent, dopgåva, barnsmycken, smycken, artist, konstnär, sångerska,