KARUSELL.NU 

ILLUSTRERAT MED KÄRLEK - MAJA GULLSTRAND 

Blogg

Nätbutik

Publicerat den

Pust, webshop . Jag har många målningar och tavlor som jag vill sälja. Inte bara på utställningarna, många som inte hinner eller kan kommma dit ju. Fint och dekorativt till barns rum med tavlor... och mina blande annat original från kortmotiven kan passa väldigt bra. Jag kan inte ha allt ståendes i ateljén så kom jag på att ha en webshop! Alla vill kanske inte köpa en specialbeställd målning heller utan det räcker att jag kanske lägger till ett namn och datum för att målningen ska va höst personlig och det gör jag såå gärna istället för att tavlorna står och dammar till ingen nytta. Tänkte också ha vissa kort i shopen med motiv som utgått (men som är himla fina) eller bara finns fåtal kvar av, som annars bara ligger på lagret. Jag får börja lite smått då jag är helt ny på det här med webbutik. (känner mig som en gammal tant när jag läser igenom all info angående e-handel, omg vad det är mycket att tänka på...)   Men som sagt, jag är rookie så det börjar nog försiktigt med lite kort och så men sen får jag nog grepp om det.               Måste lära mig e-handel korrekt :) Fridens! Maja

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hoppsan!

Oops, you forgot something.

Hoppsan!

Orden du skrev in matchar inte texten ovan. Var god försök igen.

0 kommentarer

karusell, maja gullstrand, Piccolo friends, karusell.nu, illustratör, illustrator, jazzsinger, jazzsångerska, tecknat, kaniner, rabbit, gratulationskort, kort, papper, karusell, barnpresent, dopgåva, barnsmycken, smycken, artist, konstnär, sångerska,