KARUSELL.NU 

ILLUSTRERAT MED KÄRLEK - MAJA GULLSTRAND 

Blogg

Blogga...

Publicerat den

Ojoj, jag är verkligen inte grymt bra på det här med att blogga. Det får bli när jag har tid att sitta ner en stund...och det händer så sällan hahha. Tre barn och ensamföretagare.Men jag beklagar mig ej, jag bara bortförklarar varför jag uppdaterar så sällan. Så nu har jag även beslutat att inte ha någon webshop för det tar för mycket tid... Så det är återförsäljare som gäller. Någon vecka per år kommer jag även att bjuda in så man kan besöka min atelje och handla målningar och annat kul. Återkommer med detta framöver. Läs gärna mer på undersidan Maja officiell hemsida där man kan se vilka datum som är aktuella för mina uppträden. Må väl/ Maja 

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hoppsan!

Oops, you forgot something.

Hoppsan!

Orden du skrev in matchar inte texten ovan. Var god försök igen.

0 kommentarer

karusell, maja gullstrand, Piccolo friends, karusell.nu, illustratör, illustrator, jazzsinger, jazzsångerska, tecknat, kaniner, rabbit, gratulationskort, kort, papper, karusell, barnpresent, dopgåva, barnsmycken, smycken, artist, konstnär, sångerska,