KARUSELL.NU 

ILLUSTRERAT MED KÄRLEK - MAJA GULLSTRAND 

Blogg

Hurra!

Publicerat den

Efter en lyckad mässa har jag nästan kunnat varva ner en växel, men allt arbete med att få iväg produkter till återförsäljarna är prio ett denna vecka. Alla kuvert tog slut så jag fick express beställa fler annars kan jag inte skicka iväg ett ända paket. Jag är forfarande ledsen dock över att jag hade fått fel info ang vilket monternummer jag hade, så hoppas inte för många blev förargade när de inte hittade mig... Jag stod dessutom bakom en vägg så det vara bara ren tur som vissa fann mig när de sökte i annan del av hallen än jag brukar vara i. Jag kunde inte heller ändra infon här på hemsidan då det bara funkar på datorn här hemma.  Ändrade på FaceBook men ja, en del yrade omkring och letade länge vet jag. Suck.       Nåja, nästa år blir det förbättring och jag ska noga kolla att infon jag får blir rätt!     Monter för övrigt som jag stod i var ju makalöst vacker och jag sålde nästan slut på alla nyheter. Sen på söndagen korkade jag och Henrik upp champagne för att fira en lyckad helg och i vanliga fall brukar endast barnen få gåvor när jag varit bortrest men denna gång fick även Henrik både doftljus och bubbel när jag kom hem. Jag älskar att jobba och brinner för det jag gör...men inget går upp mot att efter en vecka iväg komma hem till familjen och bli omfamnad av dem. Jag känner mig så älskad och är väldigt tacksam för livet. 


Må gott/  Maja


Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hoppsan!

Oops, you forgot something.

Hoppsan!

Orden du skrev in matchar inte texten ovan. Var god försök igen.

0 kommentarer

karusell, maja gullstrand, Piccolo friends, karusell.nu, illustratör, illustrator, jazzsinger, jazzsångerska, tecknat, kaniner, rabbit, gratulationskort, kort, papper, karusell, barnpresent, dopgåva, barnsmycken, smycken, artist, konstnär, sångerska,