KARUSELL.NU 

ILLUSTRERAT MED KÄRLEK - MAJA GULLSTRAND 

Blogg

Gott nytt år 2017

Publicerat den

Gott nytt år!

Hoppas det blir det bästa hittills. Jag har inlett med förfärlig tandvärk...visdomstanden i nederkäken. Usch, men det kunde varit värre så jag försöker att "gilla läget" och ta mina alvedon och gelet som ska döda bakterier.... de drar ej ut den då den inte är helt uppe, så förhoppningsvis lugnar det sig inom en vecka.  

Nästa vecka nypremiär för min pjäs Skrattmössan med bland annat min äldsta dotter Majken som medspelare. Kommer att bli fantastiskt och jag är i full gång med att tillverka tårtor och rekvisita. Repeterar varje dag, övar danssteg och varvar med att skicka ut kataloger och kort till återförsäljare. En kreativ röra som jag trivs i.

Sen är det Formex och för er som vill möta mig i Stockholm går det bra att ringa eller smsa så bokar vi in något passande. Kataloger kommer även att finnas hos Wikholm form i c hallen för Er som är deras återförsäljare och vill ha tag i en katalog med nyheterna i. 

Allt gott/ Maja              

Här nedan en bild på min dotter Majken 9 år som har roll i pjäsen `Skrattmössan´! Vill Ni boka en föreställning maila på [email protected] för mer information.                     Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hoppsan!

Oops, you forgot something.

Hoppsan!

Orden du skrev in matchar inte texten ovan. Var god försök igen.

0 kommentarer

karusell, maja gullstrand, Piccolo friends, karusell.nu, illustratör, illustrator, jazzsinger, jazzsångerska, tecknat, kaniner, rabbit, gratulationskort, kort, papper, karusell, barnpresent, dopgåva, barnsmycken, smycken, artist, konstnär, sångerska,