Välkommen till Maja Gullstrands officiella hemsida

Majas senaste video, klicka på knappen nedan:

Video: I´m Sorry

2019 släpptes Majas nya låt: I´m Sorry på YouTube och sen även Spotify och Maja fortsätter med sitt kommande nya album med egna låtar. Under året kom singeln, en svensk egenskriven låt som heter `RUM´ Det är i full gång att spelas in nytt material och Maja kommer även att släppa mer musik framöver. Dock är tidpunkt ej fastställd. Allt läggs på Spotify och YouTube.

- Jag, Maja, uppdaterar oftare på Instagram så följ mig gärna där om du vill ha koll på vad som händer: @majagullstrand

Även en del skådis-arbeten har det blivit. Tex när du ser Maja köra Volvobilar i TV-reklam för BilMånsson. Håll utkik. Även radioreklam för Väla lokalt i Skåne.

AKTUELLT: Maja uppträder runt om i Sverige, mest på företagsevent och privata tillställningar. Med egna sånger, visor, musikal och sånger från hjärtat.

Och musikalisk Barnsaga,

`Skrattmössan´ Hertzska villan hade premiär under 2019 i samarbete med Kulturnämnden i Helsingborgs stad. Vill man boka föreställning eller att Maja kommer och håller sångYoga för barnen osv. För mer info maila oss på: [email protected] även på Instagram. @friendsalba där det som handlar om sångYogan och föreställningar uppdateras.

I somras uppträdde Maja på Kul i Juli i Nöjesgrytan, Kärnanparken. där hon framförde de nya låtarna även tillsammans med dottern Majken Henrika.

Maja skriver

Plattan; Not for Sale (finns på Spotify samt även videos på YouTube.. skriv MAJA GULLSTRAND Not for Sale ) var på engelska som jag (Maja) alltid velat göra, då jag tidigare endast släppt musik på mitt modersmål. Men under åren har jag samlat på mig massor av texter och melodier som jag nu känner är dags att låta fler få höra. Både på svenska och på engelska. Allt tar dock längre tid när man har ett livspussel, 3 små barn och allt man måste hinna göra för att driva eget eget.

Exakta release datum för låtarna är inte spikat men de kommer pö om pö under året... Den som väntar på något gott.. Jag njuter av varje tillfälle som jag får gå in i studion och i att få vara kreativ med färg, så det är en skönt mixad vardag fast det bland blir som en ketchup effekt...allt på en gång.

Under påsken har jag ibland haft utställning med mina större målningar på Borgeby Slott men i år blir det inspelning i studion istället. Måleriet får vänta och musiken ta lite mer tid. Jag kommer även att ha sångYoga för barn under 2019. Maila mig gärna om ditt barn vill prova SångYoga med mig: [email protected] 

Vill ni se mer av vad jag gör inom färg och form kan Ni besöka de andra sidorna på KARUSELL.NU

Det är mitt märke där jag illustrerar originalmotiven till gratulationskort, inbjudningskort mm. som sedan säljs hos våra återförsäljare runt om i världen. Samt hur jag tillhandahåller tjänster inom formgivning och design till företag. Fantasin är begränsningen...kolla runt på hemsidan för mer info.

BOKA MAJA

Klicka gärna på knappen nedan om Ni vill se och höra min låt `Not for Sale´ och videon från New York...

Video: `Not for Sale´

Stort tack för supporten och samarbetet Style Sweden säger jag till Lena och all härlig personal på Style Sweden som klätt mig både i USA och i Sverige.

foto: jkfphoto

Mer information om Not for Sale

Presentation..

Artist, konstnär och ägare på KARUSELL.NU

En del har träffat mig i vimlet av illustrerade figurer då jag lägger stor del av min arbetstid på KARUSELL.NU och allt vad det innebär med mässor, kundkontakt och illustration. Väldigt inspirerande och kul! Andra har sett mig i TV-sammanhang som Melodifestivalen. Eller från radio och kanske följt mig under de 8 månader som deltagare i artisttävlingen FameFactory på TV3 där jag tog mig till final. Jag har släppt fyra album (på Warner Musik och Mariann Grammofon) och medverkat på en rad andra skivor. Min musik finns att lyssna på på Spotify. 2015 kom mitt senaste album `Not for Sale´ med egna låtar och några av mina favorit covers. Under 2018 fortsätter jag spela in nytt album med egna låtar. Detta ser jag väldigt mycket fram emot. Det tar tid, men det kommer!

Jag har levt ett liv som Cirkusprinsessa och clown, varit sjungande servitris på Wallmans salonger, speaker till filmer och reklam och medverkat i allt från BingoLotto och TV4 Nyhetsmorgon till sjungit och dansat i en mängd andra evenemang. Reklam både foto, film och sånginsatser. För vissa är jag välkänd och för andra helt okänd. Vanligtvis rör jag mig på jazz och underhållnings scener, men också på privata tillställningar och företagsevenemang. Allt från samarbeten med hiphop artister till country artister. Efter önskemål och vad marknaden har att erbjuda. Antingen mitt eget material såsom 'Skyddsängeln' till dopen eller kanske en jazzstandard. Min repertoar är lång och jag vill alltid göra det personligt och beröra så mycket som möjligt vid varje framträdande. Antingen tillsammans med pianist eller trio/kvartett eller tillsammans med andra duktiga artister. Är det en roll i en julshow, en barnteater eller ett clownnummer som behövs fixar jag även det.

Skräddarsytt är min specialité.

Den röda tråden är min röst och person...det är min styrka.

Finns det intresse för att jag ska komma och sjunga/underhålla på ert företag eller annan tillställning? Klicka på knappen Boka Maja längre ner på sidan för att läsa mer om hur det går till. Vi kommer säkert att komma överens om något bra!     

Lyssna på Maja på Spotify

Vill Ni boka Maja, klicka på knappen nedan.

Boka Maja

För Er som vill se och höra några av Majas senare videos finns de länkade här nedan!

Video Summertime

Video Auld lang syne

Video Fix You