KARUSELL.NU 

ILLUSTRERAT MED KÄRLEK - MAJA GULLSTRAND 

Välkommen till Maja Gullstrands officiella hemsida                                      Under 2018 fortsätter Maja, lite i det dolda,  med sitt kommande nya album med egna låtar. Det är i full gång att spelas in nu. Även en del skådis-arbeten har det blivit. Tex när du ser Maja köra Volvobilar i TV-reklam för BilMånsson under 2018. Håll utkik. Även radioreklam för Väla lokalt i Skåne. Sen hopppas vi på att få se henne ännu mer i rutan under 2019.. 


Maja skriver:

Senaste plattan Not for Sale (finns på Spotify samt även videos på YouTube.. skriv MAJA GULLSTRAND Not for Sale ) var på engelska som jag (Maja) alltid velat göra, då jag tidigare endast släppt musik på mitt modersmål. Men under åren har jag samlat på mig massor av texter och melodier som jag nu känner är dags att låta fler få höra. Både på svenska och på engelska. Allt tar dock längre tid när man har ett livspussel, 3 små barn och allt man måste hinna göra för att driva eget eget. 
Exakt release datum är inte spikat och kan dröja ett bra tag...  Men den som väntar på något gott.. Jag njuter av varje tillfälle som jag får gå in i studion och i att få vara kreativ med färg, så det är en skönt mixad vardag fast det bland blir som en ketchup effekt...allt på en gång.
Under påsken hade jag utställning på Borgeby Slott för tredje året i rad och nästan alla målningar kom till nya hem. Jag blir alltid lika tacksam och glad när det visar sig att människor gillar min konst.  Både stora målningar i olja/akryl samt nya illustrationer i mer naiv stil brukar jag visa upp och påsken på Borgeby är redan spikad och då kommer jag att utöka med ett rum till för mina verk.

Vill ni se mer av vad jag gör inom färg och form kan Ni besöka de andra sidorna på KARUSELL.NU 
Det är mitt märke där jag illustrerar originalmotiven till gratulationskort, inbjudningskort mm. som sedan säljs hos våra återförsäljare runt om i världen. Samt hur jag tillhandahåller tjänster inom formgivning och design till företag. Fantasin är begränsningen...kolla runt på hemsidan för mer info.

Klicka gärna på knappen nedan om Ni vill se och höra min låt `Not for Sale´ och videon från New York...

Stort tack för supporten och samarbetet Style Sweden säger jag till Lena och all härlig personal på Style Sweden som klätt mig både i USA och i Sverige.  

foto: jkfphoto

Presentation..

Artist, konstnär och ägare på KARUSELL.NU


En del har träffat mig i vimlet av illustrerade figurer då jag lägger stor del av min arbetstid på KARUSELL.NU och allt vad det innebär med mässor, kundkontakt och illustration. Väldigt inspirerande och kul! Andra har sett mig i TV-sammanhang som Melodifestivalen. Eller från radio och kanske följt mig under de 8 månader som deltagare i artisttävlingen FameFactory på TV3 där jag tog mig till final. Jag har släppt fyra album  (på Warner Musik och Mariann Grammofon) och medverkat på en rad andra skivor. Min musik finns att lyssna på på Spotify. 2015 kom mitt senaste album `Not for Sale´ med egna låtar och några av mina favorit covers. Under 2018 fortsätter jag spela in nytt album med egna låtar. Detta ser jag väldigt mycket fram emot. Det tar tid, men det kommer!

Jag har levt ett liv som Cirkusprinsessa  och clown, varit sjungande servitris på Wallmans salonger, speaker till filmer och reklam och medverkat i allt från BingoLotto och TV4 Nyhetsmorgon till sjungit och dansat i en mängd andra evenemang. Reklam både foto, film och sånginsatser. För vissa är jag välkänd och för andra helt okänd. Vanligtvis rör jag mig på jazz och underhållnings scener, men också på privata tillställningar och företagsevenemang. Allt från samarbeten med hiphop artister till country artister. Efter önskemål och vad marknaden har att erbjuda. Antingen mitt eget material såsom 'Skyddsängeln' till dopen eller kanske en jazzstandard. Min repertoar är lång och jag vill alltid göra det personligt och beröra så mycket som möjligt vid varje framträdande. Antingen tillsammans med  pianist eller trio/kvartett eller  tillsammans med andra duktiga artister. Är det en roll i en julshow,  en barnteater eller ett clownnummer som behövs fixar jag även det. 
Skräddarsytt är min specialité. 
Den röda tråden är min röst och person...det är min styrka.

Finns det intresse för att jag ska komma och sjunga/underhålla på ert företag eller annan tillställning? Klicka på knappen Boka Maja längre ner på sidan för att läsa mer om hur det går till. Vi kommer säkert att komma överens om något bra!     

Vill Ni boka Maja, klicka på knappen nedan.

För Er som vill se och höra några av Majas senare videos finns de länkade här nedan!

Video Summertime

Video Auld lang syne

Video Fix You

karusell, maja gullstrand, Piccolo friends, karusell.nu, illustratör, illustrator, jazzsinger, jazzsångerska, tecknat, kaniner, rabbit, gratulationskort, kort, papper, karusell, barnpresent, dopgåva, barnsmycken, smycken, artist, konstnär, sångerska,